Wat kost Tinder?

Tinder is een gratis app die te gebruiken is op een Android telefoon of tablet of op een iPhone/iPad. Het gebruik van van de standaard functues binnen Tinder is kosteloos . Wel zijn er betaalde opties te krijgen als Tinder Plus.

Momenteel is Tinder nog aan het experimenteren met de prijzen om te kijken wat mensen willen betalen. De bekende prijzen voor Tinder Plus liggen tussen 0,78 en 15,67 euro. Meer over Tinder Plus lees je hier.

21 thoughts on “Wat kost Tinder?”

 1. Ben door vrienden geruime tijd geleden op Tinder gezet. Toch benieuwd. Eerst alleen matches die vrouwen betrof tegen betaling? Nu geen enkele. das toch sterk. Wil zeggen dat van de honderden hartjes die aangeklikt zijn er niet 1 is die reageert. Dat is toch sterk! Niet?

  1. Haha, ik heb precies hetzelfde…alleen het gedoe tegen betaling komt mij niet bekend voor.
   Op andere sites krijg ik genoeg aandacht, dus snap er geen zak van ^_^.

 2. Krijg inderdaad ook geen enkele reactie op de heel veel verstuurde hartjes ??? Heb voorheen op andere datingsite gezeten en daar kreeg ik juist heel veel reacties. Naar mijn mening denk ik dat Tinder een “spelletje” speelt met de mensen die erop staan ??? Lijkt mij geen zuivere koffie dit ???
  Gaarne uitleg Tinder ?

  1. Denk het ook dat dit maar een spel is als of je kaarten bent aan het spelen. Ik gooi alles naar rechts en denk je er gebeurd iets. Dan zit ik op twoo en badoo toch beter he

   1. Ik heb mij ook aangemeld bij Tinder maar wordt dan doorgeschakeld naar Lexa je moet daar natuurlijk tegen een betaling member worden anders kun je niets zien van al de reactie”s die je per email ontvangt

 3. Heb 1x last gehad van escort dingen. Dus dat viel reuze mee.

  Ik vraag me wel af hoe matches gemaakt worden; is het volledig willekeurig? Of krijg je bewust de foto’s te zien van mensen die je al “goed hebben gekeurd” en andersom natuurlijk ook?

  Verder valt me op dat het niet te zien is wanneer iemand voor het laatst Tinder heeft gebruikt, misschien is deze persoon al 3 maanden niet meer actief en heeft klikken geen nut. Worden Tinder accounts die bv een week niet hebben ingelogd op non-actief gesteld?

  Krijg je daarnaast alleen mensen te zien die ook in hun instellingen hebben aangegeven dat ze daarnaar op zoek zijn? Of kan bv een 55+er mij zien, terwijl ik er niet naar op zoek ben?

  Enige uitleg en het opnemen van deze vragen in de FAQ zou fijn zijn!

  Mvg!

  1. Je komt met mensen in contact die voldoen aan jouw eisen en jij aan hen. Dat is de kracht van Tinder. Ik zal dit nog verder uitleggen in een nieuw te maken pagina.

 4. Wat ik niet begrijp is hoe ik de facebook connectie fatsoenlijk ingesteld krijig. Ik heb in eerste instantie een aantal dingen geblockt, en nu krijg ik dat niet meer rechtgetrokken. Dat betekend dus geen foto in het profiel 🙁

  Hoe los ik dit op?

 5. Ik heb ook hetzelfde probleem – ik krijg geen foto toegevoegd. Gaat dus niet werken zo, want ik krijg natuurlijk geen enkele reactie als er ook geen foto bij staat.
  Daarnaast wil ik gewoon een andere foto dan op facebook staat. Je wil voor je familie immers een andere foto dan voor een date 🙁

 6. Het werkt wel degelijk ! maar als je een match wil, kan je best werk maken van een mooie C.V. en
  een aantrekkelijke profielfoto !! een uitgebreide beschrijving wie je bent en wat je zoekt is noodzakelijk voor succes. alsook een paar extra foto’s waaruit je bezigheden blijken. een beetje moeite doen hé !!
  Er bestaan heel wat profielen met nauwelijks tekst… die swipe je best links !! en inderdaad, betalende ‘lichamen’ zitten er ook op, maar dat merk je gauw.
  Ik had in één maand een tiental matches in een zoekcirkel 25 km, met twee aangename ontmoetingen tot gevolg, waarvan één vriendin geworden. Toch kruiste de ware mijn levenspad langs een andere weg; een gewone ontmoeting in levende lijve 🙂 🙂

 7. Hallo Tinder,
  Ik heb een vraag, uiteraard op Tinder.
  Ik heb mezelf ongeveer 3 maanden aangemeld op Tinder.
  Er gebeurde helemaal niets. Mijn facebookaccount was netjes ingevuld, mooie foto’s
  en ik ben geen lelijke man. Toch gebeurde er helemaal niets.

  Ik vind de uitleg, over hoe Tinder werkt vaag uitgelegd.
  Ik wil het opnieuw proberen, maar ik wil dan wel eens hulp hebben.
  Kan ik bijv, met iemand eens chatten via Facebook?
  Of je kunt ook reageren op mijn mail?

  het is gewoon een open vraag.
  MVG

  1. En heb je al een goed antwoord gekregen. Ik ben van plan op tinder te gaan. Maar als ik het allemaal zo lees heb ik zwaar mijn twijfels om een account aan te maken.

 8. Ik zit nu ook een tijdje op Tinder, maar heb er géén hoge verwachting van.
  Heel veel Likes verstuurd maar totaal géén reactie, ik dacht we worden weer met een smoes gelokt “gratis Tinder “, werkt niet, dus voor € 75 zes maanden een abonnement gekocht…..nada en € 75 armer.

  Graag een reactie van Tinder waar dat abonnement voor dient!

 9. Ik zie bij mijn berichten onder het kopje “ nieuwe matches” dat ik 99 likes heb. Echter als ik erop klik moet ik een abonnement afsluiter bij Tinder. Kan ik tot die tijd geen mensen ontmoeten?

  Gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *