Wat weet Tinder van je?

Tinder houdt verschillende gegevens bij over je als je de app gebruikt. Goed om te weten wat ze opslaan.

  • Het unieke ID-nummer van je device (toestel)
  • Je locatie
  • Je IP-adres
  • Gegevens van je device (denk aan: wat voor toestel en welk besturingssysteem)
  • Je voorkeur en instellingen (tijdzone, taal, etc)
  • De site waarvandaan je naar Tinder gaat
  • Op welke knoppen of advertenties je hebt geklikt
  • Hoelang je Tinder hebt gebruikt
  • De online of offline status van Tinder

Om je te tegistreren op Tinder moet je een Facebook-account hebben. Tinder heeft toegang tot de volgende gegevens:

  • Je Facebook-vrienden
  • Je naam
  • Biografie
  • Url
  • locatie
  • geslacht
  • e-mailadres
  • status-updates
  • Profiel informatie

Deze gegevens worden (deels) gebruikt door Service Providers van Tinder, Adverteerders en Analyse bedrijven. De gegevens worden op servers in de Verenigde Staten opgeslagen en zijn dan dus ook toegankelijk voor de Amerikaanse overheid.

Tinder laat geen sporen na op je Facebook-pagina.

7 thoughts on “Wat weet Tinder van je?”

  1. Ik heb my uitgelogd een tydje geleden , en nu wil ik terug tinder openen op myn i phone en vanaf dat er opkomt log in via fb lukt het my niet meer , de vraag is of jullie my kunnen helpen grt

  2. Ik dacht effe Tinder testen. Ik installeer de app, geef hem toegang tot FB. Kom ik tot de conclusie dat ik nog ingelogd was op de bedrijfsaccount van Facebook (moest iets posten voor mijn baas vandaag en niet uitgelogd). Tinder hing dus aan die account vast (wat ik uiteraard niet wil)

    Ik heb op die facebook bedrijfsaccount de toegang tot Tinder verwijderd (en voor zo ver ik weet alle sporen van tinder). Daarna op FB uitgelogd, Tinder verwijderd, terug ingelogd met mijn persoonlijke FB, Tinder opnieuw geïnstalleerd, connectie tot FB laten maken. Tot mijn verwondering logt Tinder nu weer in op het bedrijfsaccount van FB.
    Heel het circus terug van voor af aan qua wissen. Rest mij nu de vraag hoe ik Tinder kan koppelen aan mijn persoonlijke FB ipv die van mijn werk.

  3. Om da app te installeren op mijn telefoon moet ik eerst toestemming geven voor dat de telefoonnummers waar ik mee bel bekeken mogen worden door hun. En alle bestanden in mijn telefoon. Maar ook externe opslag. Ik neem aan dat dan zelfs mijn geheugenkaart bekeken en dus gekopieerd kan worden. Of als ik mijn mobiel verbind met mijn laptop dat de app ook bij de bestanden van de laptop komt.
    Klopt dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *